EVC Academie Logo & emblem color

EVC Traject: Erkenning en Groei naar Succes in 2023

Ontdek jouw potentieel en behaal erkende certificeringen met een EVC traject.

Inleiding

Wil jij jouw kennis en vaardigheden erkend zien worden? Ben je op zoek naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en nieuwe carrièremogelijkheden te verkennen? Dan is een EVC traject bij EVC Academie de juiste keuze voor jou.

Dit artikel gaat over EVC trajecten in 2023. Het legt uit wat de voordelen zijn van deze trajecten. Ook wordt er uitgelegd hoe je jouw vaardigheden kunt omzetten in waardevolle activa. Bij EVC Academie geloven we in jouw groeipotentieel. We willen je helpen erkenning te krijgen voor je harde werk en vaardigheden. Dit doen we ongeacht je opleidingsachtergrond.

Wat is een EVC traject?

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Het is een erkenningsprocedure waarbij jouw kennis en vaardigheden op een officieel niveau worden erkend. Met een EVC certificaat kun je je ervaringen combineren en zien wat je weet en kunt.

Met dit programma kun je verschillende doelen bereiken. Je kunt een MBO- of HBO-diploma halen. Ook kun je vrijstellingen krijgen. Daarnaast is het ook mogelijk om een erkend ervaringscertificaat te behalen. Tot slot kun je een bewijs van vakbekwaamheid verkrijgen.

Bij een EVC traject worden jouw kennis en vaardigheden vergeleken met normen, zoals onderwijs-, branche- en beroepsstandaarden. Dit proces vindt plaats in samenwerking met een erkende EVC-aanbieder, zoals EVC Academie. Onze assessoren zijn experts in hun vakgebied, gecertificeerd en onafhankelijk.

De voordelen van een EVC traject

Het volgen van een traject biedt tal van voordelen. Het helpt je om snel je vaardigheden te laten zien.

Je kunt je huidige baan of studie behouden. Je kunt je kennis en vaardigheden erkennen zonder extra tijd vrij te maken. Een ander voordeel van EVC is dat het zich richt op beroepskennis, vaardigheden en competenties. De voordelen:

  • Jouw expertise in jouw vakgebied wordt erkend.
  • Er wordt ook aandacht besteed aan vaardigheden die waardevol zijn voor elke functie.
  • Deze vaardigheden zijn belangrijk ongeacht de branche.

Denk hierbij aan vaardigheden zoals communicatie, samenwerking, zelfsturing en probleemoplossend vermogen. Door deze competenties op een objectieve manier te meten en te vergelijken met beoordelingsnormen, kun je aantonen dat je beschikt over een breed scala aan vaardigheden die essentieel zijn voor succes op de arbeidsmarkt.

EVC trajecten bij EVC Academie

Bij EVC Academie helpen we jou graag met het bereiken van je doelen en het blijven leren. Ons doel is om mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en erkende certificaten te behalen. Iedereen kan groeien en excelleren, ongeacht achtergrond of ervaring.

Onze EVC trajecten zijn beschikbaar voor verschillende sectoren en functies. Deze sectoren en functies omvatten onder andere thuiszorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, ziekenhuisassistentie, geestelijke gezondheidszorg, pedagogisch werk, onderwijs en meer.

Aanmelding en begeleiding

Bij EVC Academie begrijpen we dat het proces van aanmelding en begeleiding cruciaal is voor een succesvol traject. Daarom bieden we verschillende pakketten aan om aan jouw individuele behoeften te voldoen.

Ons team van experts staat voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen gedurende het hele EVC traject. We begrijpen dat het een belangrijke stap is in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je het maximale uit het programma haalt en voorbereid bent op de toekomst.

Druk op onderstaande knop voor meer informatie over onze EVC trajecten of neem contact met ons op.

Let op: Dit artikel geeft algemene informatie op basis van beschikbare bronnen. Vraag een erkende EVC-aanbieder zoals EVC Academie om specifieke details en vereisten voor jouw situatie.

Meer artikelen zoals deze

×