EVC Academie Logo & emblem color

Contact opnemen met EVC Academie

Neem contact op

Kijk eerst of je vraag hier tussen staat

Onze collega’s zijn telefonisch bereikbaar op 085 016 38 36 van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00 tot 12.30.

U kunt zich direct aanmelden voor een EVC-traject. Druk op de knop aanmelden en vul uw gegevens en voorkeuren in en eventueel de functie waarin je werkt. Een van onze medewerkers zal dan contact met je opnemen voor meer informatie en om je inschrijving te voltooien. 

Nee, je hebt geen diploma nodig om je in te schrijven. Wat je nodig hebt is relevante beroepservaring, na het aanmelden bekijken we samen of het mogelijk is om je verworven vaardigheden om te zetten in een EVC-certificaat. 

Dat verschilt per branche en competentie, alhoewel het gemiddeld tussen 2 en 4 jaar ligt, weet je het niet zeker en twijfel je nog? Druk dan op Contact vul de gegevens met je bijbehorende vraag in of neem direct telefonisch contact met ons op.

In onze algemene voorwaarden hebben we precies uitgelegd wanneer iemand recht heeft op restitutie.

Ja dat kan! Dit kunnen wij in een intakegesprek bespreken, waarbij we samen kijken naar de mogelijkheden.

De benodigde informatie kun je terugvinden onder onze evc procedure na dat je je hebt aangemeld zal er nog contact met je worden gelegd voor meer informatie.

Staat je vraag er niet tussen?

Stel ons een vraag

Heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot ons en/of onze diensten? Neem dan contact met ons op.

×