EVC Academie Logo & emblem color

Over EVC Academie

Waar we voor staan

EVC Academie is opgericht om werknemers te ondersteunen bij het erkennen en verwerven van hun competenties. Ons bedrijf is gebaseerd op de overtuiging dat veel werknemers over bepaalde vaardigheden en kwaliteiten beschikken, waar ze geen formeel bewijs van hebben. Wij bieden werknemers de mogelijkheid om hun competenties te laten erkennen, zodat ze kunnen groeien in hun carrière.

Onze aandacht gaat niet alleen uit naar specifieke beroepskennis en vaardigheden, maar ook naar de overstijgende competenties die nodig zijn voor het functioneren in de werkomgeving. Dit omvat vaardigheden als communicatie, samenwerking, probleemoplossend vermogen, zelfsturing en leer- en ontwikkelingsvaardigheden. Het doel is om de algehele prestatie en effectiviteit van de werknemer te verhogen en hen beter voor te bereiden op veranderende arbeidsmarkteisen.

Met ons team van ervaren en gekwalificeerde assessoren, bieden wij een brede waaier aan assessment methoden en tools om de competenties van werknemers vast te stellen. Wij werken samen met verschillende organisaties en bedrijven om werknemers te ondersteunen bij het verkrijgen van erkenning voor hun competenties.

Een jonge man loopt met een laptop voor een gebouw.

Onze missie

Onze missie bij EVC Academie is om mensen te helpen hun volle potentieel te bereiken. Wij geloven dat elke ervaring en kennis die je hebt verworven waardevolle competenties oplevert, en onze missie is om deze waardevolle activa naar boven te halen en te benutten. Daarom streven wij ernaar een omgeving van leren en groei te creëren en te onderhouden, zodat jij je doelen kunt bereiken en een bevredigende en lonende carrière kunt opbouwen.

Naast specifieke competenties die je hebt verworven, streven wij ernaar om ook je overstijgende competenties te ontwikkelen. Dit zijn vaardigheden zoals communicatie, samenwerking, leiderschap en probleemoplossend vermogen, die je nodig hebt om succesvol te zijn in elke rol die je aanneemt. Door te werken aan je overstijgende competenties, kun je niet alleen in je huidige carrière vooruitkomen, maar ook in de toekomst beter voorbereid zijn op nieuwe uitdagingen en kansen.

Onze visie

EVC Academie: Erkenning voor vaardigheden en kennis.

Ben je op zoek naar erkenning voor je vaardigheden en kennis die je hebt verworven buiten het formele onderwijssysteem? EVC Academie bied je de perfecte oplossing. Onze assessments, die gebaseerd zijn op onderwijs- en beroepsstandaarden en beroepsoverstijgende competentieprofielen, geven je een erkend ervaringscertificaat, vakbekwaamheidsbewijs of een competentiebewijs. Ons doel is om je te ondersteunen in je carrière en erkenning te geven voor je harde werk en toewijding, ongeacht je onderwijsachtergrond.

Onze visie is om erkenning te geven aan individuen voor hun vaardigheden en kennis, en ons team van ervaren en gekwalificeerde assessoren staan klaar om je daarbij te helpen. Samenwerken met verschillende organisaties en bedrijven is één van de manieren waarop wij onze missie kunnen waarmaken.

Laat je vaardigheden en kennis gelden en start vandaag nog met je EVC traject. Wij zijn er om je te ondersteunen!

Twee mensen zitten aan een tafel met laptops ervoor.
Onderwijs - EVC Academie

Onze doelen

De doelen van EVC Academie zijn om mensen te helpen bij het herkennen en benutten van de competenties die zij hebben verworven, inclusief overstijgende competenties, en deze om te zetten in tastbare, waardevolle activa. Dit wordt gedaan door het creëren en onderhouden van een omgeving van leren en groei, zodat individuen hun doelen kunnen bereiken en een boeiende en lonende carrière kunnen opbouwen. EVC Academie wil ook erkenning geven aan degenen die vaardigheden en kennis hebben verworven buiten het formele onderwijssysteem, inclusief overstijgende competenties zoals communicatie, samenwerking, probleemoplossend vermogen, zelfsturing en leer- en ontwikkelingsvaardigheden.

De beoordelingen van EVC Academie worden ondersteund door onderwijs/beroepsstandaarden en competentienormen, met als uiteindelijk doel om een certificaat van ervaring, vakbekwaamheidsbewijs of competentiebewijs te verstrekken dat door werkgevers wordt geaccepteerd. EVC Academie gelooft dat iedereen moet worden beloond en erkend voor hun harde werk en toewijding, ongeacht hun onderwijsachtergrond, inclusief de overstijgende competenties die noodzakelijk zijn voor effectieve werkprestaties.

Wat anderen over ons zeggen

Nabil El benaissati
Nabil El benaissati
04/01/2024
Ik ben perfect geholpen en geadviseerd door de deskundige medewerkers van EVC Academie. De begeleiding was top en ze stonden voor mij klaar wanneer ik ze nodig had! Zou EVC Academie aan iedereen aanraden.
Marvin Bots
Marvin Bots
07/12/2023
Ik heb mijn EVC hier behaald. Vriendelijke groep mensen die je goed overweg helpen bij het behalen van jou EVC. Aanrader!
Mark Van Reeuwijk
Mark Van Reeuwijk
07/12/2023
Erg tevreden over het gehele traject. Ook over de communicatie erg tevreden.
Berkant Gursaz
Berkant Gursaz
05/12/2023
De Evc Academie heeft me aangenaam verrast met hun snelle, simpele en duidelijke aanpak. Vanaf het moment dat ik me aanmeldde, was het meteen helder waar ze voor staan. Hun transparante aanpak en eerlijke handelswijze hebben mijn vertrouwen gewonnen. Het hele proces was moeiteloos en overzichtelijk, waardoor ik snel begreep hoe ik kon profiteren van hun diensten. Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt rekenen op efficiëntie, helderheid en integriteit, dan raad ik de Evc Academie ten zeerste aan.
S M
S M
26/10/2023
Ik ben zeer goed geholpen toen ik hier naar binnen liep. De medewerkers van EVC Academie waren erg vriendelijk en erg kundig. Ze hebben mij antwoord gegeven op elke vraag die ik had, en gedurende het traject kon ik ze ook altijd benaderen wanneer ik een vraag had. Kortom, ik raad deze EVC aanbieder aan aan iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van een EVC traject.
Dina Smit
Dina Smit
20/09/2023
Heb onlangs mijn evc traject kunnen afsluiten , ben zeer goed geholpen zeer zeker een aanrader , gewoon duidelijk transparant bedrijf
Parwiz Ahmadi
Parwiz Ahmadi
25/07/2023
Leuke omgang, betrouwbaar en vakkundig!
Aboe Suleyman
Aboe Suleyman
04/07/2023
Super! Snel, simpel en effectief! Top!
Raffy Boudellah
Raffy Boudellah
27/06/2023
Ben via een maat bij EVC Academie terecht gekomen. De jongens hier zijn vakbekwaam en erg helder en duidelijk. Vanaf het eerste moment dat ik een gesprek been aangegaan voelde ik me prettig en had gelijk door dat deze heren het juiste met me voor hadden. Ze zijn erg behulpzaam en staan ook gelijk voor je klaar bij vragen. Ik kon telefonisch het met ze bespreken maar het was ook geen probleem om op kantoor langs te komen. Al met al geweldige service en kwaliteit.

Certificeer jouw kennis

Ben je toe aan een officiële erkenning van je verworven competenties? Zoek niet verder en volg het EVC-traject bij EVC Academie. Wij helpen je om alle relevante informatie en kennis gestructureerd te verzamelen en vast te leggen in een ervaringscertificaat dat officieel wordt erkend bij Nationaal Kenniscentrum EVC.

Start nu je EVC-traject en krijg de erkenning die je verdient!

Een groep mensen die rond een tafel zitten en praten.
×