EVC Academie Logo & emblem color
Samenwerking Zorg en Werk Academy en EVC Academie Logo's

Samen Sterker: De Unieke Samenwerking tussen EVC Academie en Zorg en Werk Academy

De kracht van samenwerking is een belangrijke pijler binnen de wereld van opleidingen en carrièreontwikkeling. Bij EVC Academie hebben we dit principe omarmd door een unieke samenwerking met Zorg en Werk Academy. Deze samenwerking heeft geleid tot een synergie die het verzilveringsproces van je EVC-certificaat optimaliseert. Hoe ziet een EVC Traject uit? Bekijk meer informatie

Het grootste voordeel van deze samenwerking is de versnelde procedure die we hebben kunnen realiseren. Door duidelijke afspraken en een naadloze coördinatie tussen onze organisaties, kunnen we de doorlooptijd van het verzilveringsproces aanzienlijk verkorten – uiteraard altijd onder voorbehoud.

Deze samenwerking gaat echter verder dan efficiëntie alleen. Het is een manifestatie van onze gedeelde waarden en toewijding aan levenslang leren en carrièreontwikkeling.

Bij EVC Academie zijn we trots op deze samenwerking en we kijken ernaar uit om de voordelen ervan met onze deelnemers te delen. Ben je klaar om te profiteren van onze gecombineerde expertise en het verzilveringsproces van je EVC-certificaat te versnellen? Neem dan contact op met EVC Academie en ontdek hoe we samen jouw toekomst vorm kunnen geven.

Bekijk ook meer informatie op de website van Zorg en Werk Academy.

Zet vandaag nog de eerste stap naar erkenning van jouw ervaring en competenties! Bij EVC Academie bieden we je nu tijdelijk een gratis adviesgesprek aan. Onze deskundige adviseurs staan klaar om al je vragen over EVC-trajecten en verzilveringsprocedures te beantwoorden. We bieden maatwerk, zodat je de begeleiding krijgt die het beste bij jou past. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor jouw gratis adviesgesprek!

Meer artikelen zoals deze

×