EVC Academie Logo & emblem color
Promotie door EVC Academie

Wat een EVC traject voor jou kan betekenen

Een EVC, of Erkenning van Verworven Competenties, is een manier om werkervaring te laten erkennen als formeel opleidingsniveau. Dit betekent dat werknemers hun werkervaring kunnen inzetten om een diploma of certificaat te behalen, zonder dat zij daarvoor een traditionele opleiding hoeven te volgen.

Het volgen van een EVC-traject kan verschillende voordelen hebben voor werknemers. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • Het verkrijgen van een formeel diploma of certificaat kan de kans vergroten op een baan of een bevordering. Hierdoor kan een EVC-traject bijdragen aan de carrièreontwikkeling van werknemers.
  • Een EVC-traject kan werknemers helpen om hun competenties en vaardigheden beter te begrijpen en te communiceren. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn bij sollicitaties.
  • Werknemers kunnen hun werkervaring en competenties gebruiken om een formeel diploma te behalen in een specifieke richting die voor hen interessant is.
  • Een EVC-traject kan werknemers helpen om hun werkervaring en competenties te verzilveren in een formeel opleidingsniveau.

EVC Academie biedt een EVC traject aan, waarmee werknemers hun werkervaring kunnen laten erkennen als formeel opleidingsniveau. Onze ervaren begeleiders helpen werknemers bij het proces van erkenning van verworven competenties en bij het aanvragen van stapbudget. Door samen te werken met EVC Academie, kunnen werknemers hun werkervaring verzilveren in een formeel opleidingsniveau.

In samenvatting, een EVC-traject biedt werknemers de mogelijkheid om hun werkervaring te laten erkennen als formeel opleidingsniveau. Hierdoor kan een EVC-traject bijdragen aan de carrièreontwikkeling van werknemers, hun kansen op een baan of een bevordering vergroten en helpen bij het begrijpen en communiceren van hun competenties en vaardigheden. EVC Academie biedt een EVC-traject aan waarbij onze ervaren begeleiders werknemers helpen bij het proces van erkenning van verworven competenties en bij het aanvragen van stapbudget.

Meer artikelen zoals deze

×