EVC Academie Logo & emblem color
Succes verhalen EVC trajecten bij EVC Academie

Succesverhalen van EVC trajecten

In de afgelopen jaren hebben veel mensen de stap genomen om een EVC traject te volgen bij EVC Academie. Deze trajecten bieden mensen de kans om hun werkervaring te laten erkennen en hun vaardigheden en kennis op een professionele manier aan te tonen. Hieronder delen enkele deelnemers hun ervaringen en hoe het EVC traject hen heeft geholpen bij het vinden van nieuw werk of een carrière switch.

De eerste deelnemer is Jan. Jan had al jaren ervaring als administratief medewerker, maar voelde zich gedemotiveerd in zijn huidige functie. Door het volgen van een EVC-traject bij EVC Academie kon hij zijn werkervaring en vaardigheden laten erkennen en zich ontwikkelen. Dankzij zijn EVC-certificaat kreeg hij de kans om te solliciteren voor een functie als teamleider administratie en kreeg hij deze baan. Jan is nu veel gemotiveerder en gelukkiger in zijn werk.

De tweede deelnemer is Marieke. Marieke werkte al jaren als verpleegkundige, maar wilde graag verder groeien in haar carrière. Door het volgen van een EVC-traject kon ze haar werkervaring laten erkennen en haar vaardigheden en kennis aantonen. Dankzij haar EVC-certificaat kreeg ze de kans om te solliciteren voor een functie als verpleegkundige specialist en kreeg ze deze baan. Marieke is nu veel tevredener en zelfverzekerder in haar werk.

De derde deelnemer is Peter. Peter werkte al jaren als technicus, maar wilde graag een carrière switch maken. Door het volgen van een EVC-traject kon hij zijn werkervaring en vaardigheden laten erkennen en zich ontwikkelen. Dankzij zijn EVC-certificaat kreeg hij de kans om te solliciteren voor een functie als projectleider en kreeg hij deze baan. Peter is nu veel gelukkiger en gemotiveerder in zijn werk.

Als u ook uw werkervaring en vaardigheden wilt laten erkennen en uw carrière een boost wilt geven, biedt EVC Academie diverse EVC-trajecten aan. Door een EVC-traject te volgen, kunt u uw werkervaring, vaardigheden en kennis aantonen en uw kansen op een nieuwe baan of carrière switch vergroten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om u aan te melden voor een EVC-traject

Meer artikelen zoals deze

×