EVC Academie Logo & emblem color

EVC Academie leren in praktijk

Maak je kennis zichtbaar met een EVC traject, Erkenning Verworven Competenties, via EVC Academie

Onze EVC trajecten

Alle aangeboden MBO trajecten

Ben je op zoek naar een traject op MBO-niveau en wil je je kennis en ervaring aantonen? Onze aangeboden MBO EVC trajecten bieden je de kans om je kwalificaties te certificeren. Onze EVC trajecten zijn aangepast aan je persoonlijke en professionele behoeftes, zodat je op je eigen tempo kunt groeien. Start vandaag nog met een MBO EVC traject en versterk je toekomstperspectief!

Alle aangeboden HBO trajecten

Versterk je potentie met onze HBO EVC trajecten. Certificeer je deskundigheid op hoger niveau en vergroot je werkgelegenheid en je toekomstmogelijkheden. Flexibel en op maat gemaakt voor je persoonlijke en professionele doelen, groei op eigen tempo. Start vandaag nog met een HBO EVC traject en versterk je toekomstperspectief!

HBO jeugd- en gezinsprofessional (SKJ-registratie)

Versterk je carrière bij EVC Academie met een EVC traject voor SKJ registratie. Wij begeleiden je naar erkenning van je kwalificaties en ervaring. Profiteer van onze praktijkgerichte en flexibele aanpak, op maat gemaakt voor je persoonlijke en professionele doelen. Eenmaal geaccrediteerd kun je aan de slag als jeugdprofessional. Start nu en ontdek je volle potentie bij EVC Academie!

Vakbekwame Sociaal Werker MBO en HBO

Ben je geïnteresseerd in het behalen van erkenning voor je vaardigheden als vakbekwame MBO of HBO Sociaal Werker?

Ons EVC-traject voor de vakbekwame MBO of HBO Sociaal Werker is specifiek ontwikkeld voor professionals werkzaam in de welzijnssector en maatschappelijke dienstverlening op MBO en HBO -niveau.

Benieuwd naar alle trajecten?

Klaar om je vaardigheden en kwalificaties naar een hoger niveau te tillen? Bekijk alle trajecten en begin vandaag nog aan je reis naar professionele groei en erkenning.

Waarom voor ons kiezen?

Bij EVC Academie geloven wij in jou en jouw vermogen om te groeien en te excelleren. Wij helpen je bij het ontdekken en waarderen van de competenties die je hebt verworven, zowel in formeel als informeel onderwijs. Onze beoordelingen zijn ondersteund door onderwijsstandaarden en beroepsstandaarden en hebben als doel om jou een erkend certificaat van ervaring, vakbekwaamheidsbewijs of competentiebewijs te verstrekken, dat door werkgevers wordt geaccepteerd.

Lees verder

Wij bieden jou een omgeving van leren en groei, waarin je jouw doelen kunt bereiken en een boeiende en lonende carrière kunt opbouwen. Onze assessoren zijn experts in hun vakgebied, inhoudsdeskundig, gecertificeerd en onafhankelijk. Zij zullen jouw portfolio beoordelen en een gestructureerd gesprek met je voeren om te bepalen of je aan alle eisen hebt voldaan. Wij zijn toegewijd om jou te helpen bij het verkrijgen van erkenning voor je harde werk en toewijding, ongeacht je onderwijsachtergrond.

Bij EVC Academie letten wij ook op overstijgende competenties, die vaardigheden aangeven die in verschillende situaties van toepassing zijn en die het makkelijker maken om zowel op persoonlijk als professioneel gebied te groeien en te slagen. Kies voor EVC Academie en ontdek hoe jij jouw competenties kunt omzetten in tastbare, waardevolle activa.

Een jonge man loopt met een laptop voor een gebouw.

Onze missie

Onze missie bij EVC Academie is om mensen te helpen hun volle potentieel te bereiken. Wij geloven dat elke ervaring en kennis die je hebt verworven waardevolle competenties oplevert, en onze missie is om deze waardevolle activa naar boven te halen en te benutten. Daarom streven wij ernaar een omgeving van leren en groei te creëren en te onderhouden, zodat jij je doelen kunt bereiken en een bevredigende en lonende carrière kunt opbouwen.

Onze visie

Onze visie is om erkenning te geven aan individuen voor hun vaardigheden en kennis, en ons team van ervaren en gekwalificeerde assessoren staan klaar om je daarbij te helpen. Samenwerken met verschillende organisaties en bedrijven is één van de manieren waarop wij onze missie kunnen waarmaken.

Twee mensen zitten aan een tafel met laptops ervoor.

Ontzorgen

EVC Academie ontzorgt door heldere communicatie en geruststellende begeleiding, zodat jij je kunt concentreren op het behalen van een certificering.

Support tot eind

Bij EVC Academie bieden we je een volledige support tijdens het gehele EVC proces, dit zorg voor een efficiënte voortgang tijden je EVC traject.

Succesvol

Bij EVC Academie ben je verzekerd van 100% professionele begeleiding gedurende het EVC proces, waardoor een succesvolle certificering binnen handbereik is.

Persoonlijk begeleiding

Bij EVC Academie staan we altijd klaar om je te helpen en te begeleiden. Onze deskundige begeleiders volgen het proces nauwlettend en bieden ondersteuning van begin tot eind.

Wat anderen over ons zeggen

Nabil El benaissati
Nabil El benaissati
04/01/2024
Ik ben perfect geholpen en geadviseerd door de deskundige medewerkers van EVC Academie. De begeleiding was top en ze stonden voor mij klaar wanneer ik ze nodig had! Zou EVC Academie aan iedereen aanraden.
Marvin Bots
Marvin Bots
07/12/2023
Ik heb mijn EVC hier behaald. Vriendelijke groep mensen die je goed overweg helpen bij het behalen van jou EVC. Aanrader!
Mark Van Reeuwijk
Mark Van Reeuwijk
07/12/2023
Erg tevreden over het gehele traject. Ook over de communicatie erg tevreden.
Berkant Gursaz
Berkant Gursaz
05/12/2023
De Evc Academie heeft me aangenaam verrast met hun snelle, simpele en duidelijke aanpak. Vanaf het moment dat ik me aanmeldde, was het meteen helder waar ze voor staan. Hun transparante aanpak en eerlijke handelswijze hebben mijn vertrouwen gewonnen. Het hele proces was moeiteloos en overzichtelijk, waardoor ik snel begreep hoe ik kon profiteren van hun diensten. Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt rekenen op efficiëntie, helderheid en integriteit, dan raad ik de Evc Academie ten zeerste aan.
S M
S M
26/10/2023
Ik ben zeer goed geholpen toen ik hier naar binnen liep. De medewerkers van EVC Academie waren erg vriendelijk en erg kundig. Ze hebben mij antwoord gegeven op elke vraag die ik had, en gedurende het traject kon ik ze ook altijd benaderen wanneer ik een vraag had. Kortom, ik raad deze EVC aanbieder aan aan iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van een EVC traject.
Dina Smit
Dina Smit
20/09/2023
Heb onlangs mijn evc traject kunnen afsluiten , ben zeer goed geholpen zeer zeker een aanrader , gewoon duidelijk transparant bedrijf
Parwiz Ahmadi
Parwiz Ahmadi
25/07/2023
Leuke omgang, betrouwbaar en vakkundig!
Aboe Suleyman
Aboe Suleyman
04/07/2023
Super! Snel, simpel en effectief! Top!
Raffy Boudellah
Raffy Boudellah
27/06/2023
Ben via een maat bij EVC Academie terecht gekomen. De jongens hier zijn vakbekwaam en erg helder en duidelijk. Vanaf het eerste moment dat ik een gesprek been aangegaan voelde ik me prettig en had gelijk door dat deze heren het juiste met me voor hadden. Ze zijn erg behulpzaam en staan ook gelijk voor je klaar bij vragen. Ik kon telefonisch het met ze bespreken maar het was ook geen probleem om op kantoor langs te komen. Al met al geweldige service en kwaliteit.

Actueel

De meest actuele ontwikkelingen en komende evenementen van EVC Academie zijn hieronder te vinden. Bekijk het om up-to-date nieuws en informatie te krijgen over wat er gebeurt op gebied van EVC.

Een groep mensen die samen lachen in een kantoor.

Wat is een EVC traject?

Wat is een EVC-traject? Alles wat je moet weten Een EVC-traject, ofwel Erkenning van Verworven Competenties, is een proces dat steeds meer aandacht krijgt in

Lees verder »

Certificeer jouw kennis

Ben je toe aan een officiële erkenning van je verworven competenties? Zoek niet verder en volg het EVC-traject bij EVC Academie. Wij helpen je om alle relevante informatie en kennis gestructureerd te verzamelen en vast te leggen in een ervaringscertificaat dat officieel wordt erkend bij Nationaal Kenniscentrum EVC.

Start nu je EVC traject en krijg de erkenning die je verdient!

Onderwijs- EVC Trajact - EVC Academie
×